FAQ - Spørsmål og Svar


Vi hopper over alle ledd i vareflyten og produserer selv på spesial utvalgte fabrikker med høyt kvalitetsnivå verden over. I tillegg til at vi tilbyr varene til svært gunstige priser har vi mulighet til å påvirke kvalitet og utseende slik at nettopp din kolleksjon blir skreddersydd og tilpasset din branding.


Logoen kan stort sett plasseres overalt på plagget hvor vi kan komme til.
Vedlagt følger en skisse som viser standard plasseringene.

plassering-av-logo


Vi bistår dere med å velge den logomerkingsom som vil gi best resultat basert på logoen og produktet den skal påføres.

Herunder finner du informasjon om de forskjellige metodene som anvendes ved logomerking.

Silketrykk - Denne teknikken anvendes når vi trykker direkte på produktet. Metoden egner seg best på tekstiler som t-skjorter, gensere og handlenett i bomull. Ved trykk på hvit eller lyst underlag vil man normalt oppnå nøyaktig trykkfarge, mens ved trykk på mørk bakgrunn vil fargen fra underlaget slå gjennom. Det er grunnen til at det legges en hvit dekkfarge i bunnen slik at man da trykker som man ville ha gjort på hvit bakgrunn.

Brodering - Denne teknikken fremhever logoen med eleganse. Logoen blir brodert på objektets overflate. Broderiet kan lages på en ren/flat overflate (klær) eller en ujevn overflate som f eks ryggsekk eller bag. Minimumshøyden på tekst som skal broderes er 5mm. På tekst med små og store bokstaverer det de minste bokstavene som må være minimum 5mm i høyden.

Transfer - Dette er en trykkmetode som er spesialtilpasset for påføring ved høye temperaturer på artikler ved bruk av en varmepresse.

Tampo trykk - Denne metoden er den raskeste og mest nøyaktige siden den tillater å printe logoer med et høyt antall farger på nesten alle overflater.

Hot stamping / Varmepreging - Dette er en trykkmetode som kun kan benyttes på flate artikler. Dette er en tørrprint metode hvor man varmer opp et stempel som presser logoen på overflaten.

Lasergravering - Dette er en teknikk hvor det brukes en laserstråle til å lage logoen eller teksten. Vanligvis benyttes dette på metall, men gir også flott resultat på tre og noen typer plastmateriale.


Logoer bør være i vektorisert EPS, AI eller PDF format.
Foto i JPG bør ha en minimums oppløsning på 300dpi. Filer som e r 72dpi eller mindre kan ikke brukes for trykk.
Det er viktig at all tekst er konvertert til skisser.


Filene sendes til oss på e-post info@ecpromotion.com.
Dropbox anvendes ved større filer.


Leveringstiden varierer fra 24 timers levering til flere måneders levering, alt beroende på produktet og produksjonstiden. Leveringstiden for vår standardprodukter finner du under hvert produkt beskrivelse.

Kontakt oss


Fields marked with an * are required